Deliveroo ziet omzet groeien

In 2017 heeft Deliveroo veel omzet gemaakt. Ten opzichte van 2016 steeg hun omzet met 460 procent. Ze hadden in 2017 een omzet van 13.8 miljoen. Dit meldt NU.nl Zakelijk.

Deliveroo is een maaltijdbezorgdienst die momenteel in 14 steden bezorgt. Dit zijn vaak de grote steden in Nederland. Ze werken veel samen met restaurants die het eten aan de bezorgdienst leveren. Dit worden ook wel partnerrestaurants genoemd. Het is van oorsprong een Britse onderneming die in 2013 in opgestart. Later zijn ze vele malen groter geworden. Inmiddels is de bezorgdienst actief in vele Europese landen, waaronder Nederland, en ook in het continent Aziƫ. Fietsers of scooterkoeriers gaan de maaltijden ophalen bij de restaurants en brengen deze naar de betreffende personen. Het eten wordt vaak makkelijk besteld via de website. Deliveroo heeft zijn eigen app waarmee personen eten kunnen bestellen. Je wordt als besteller dan op de hoogte gehouden van de aankomst van de maaltijd. Hiernaast is het mogelijk om digitaal direct te betalen

Naast Deliveroo zijn er nog meerder maaltijdbezorgdiensten. Denk hierbij in Nederland aan Thuisbezorgd. Deze maaltijdbezorgdiensten bezorgen een groot scala aan maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan pizza, sushi, burgers, burritos, curry en nog veel meer. Naast maaltijden is het ook mogelijk diverse dranken bij de restaurants te bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *